Annin vaihtariblogi

Annin vaihtariblogi

lauantai 31. tammikuuta 2015

Wintersemester - abgehakt!

Nyt on koeviikko taputeltu ja talvilukukausi ruksattu tehtävälistalta. Eilen istuskeltiin sen kunniaksi tyttöporukalla lasillisten ääressä, purettiin tuntoja kuluneesta syksystä/koeviikosta ja rentouduttiin. Tänään ohjelma jatkuu luistelulla Rathausplatzilla, sää on ainakin täydellinen, ehkä vähän pakkasen puolella ja aurinkoista.

Tänään on siis periaatteessa ensimmäinen lomapäivä, ja näitähän tässä kesälukukaudella riittää: nyt on koko helmikuu vapaata, pääsiäisenä on kaksi viikkoa, helluntaina viikko, ja sitten onkin kohta jo kesäkuu ja kesäloma luurailee jo nurkan takana. Toistan taas itseäni, mutta voi hyvä elämä miten tää aika menee nopeasti!


Tämä oli nyt tällainen hyvin pikainen päivitys, nyt pitää ruveta kohta etsiskelemään ulkokamppeita ja lähteä nauttimaan kauniista päivästä! (Mikä tulee kyllä tarpeeseen, sen verran pahasti otti pannuun aamulla kun aloin tehdä aamupalaa ja huomasin että joku idiootti oli varastanut miun kurkun jääkaapista. Ylimääräinen kauppareissuhan siitä tuli, kun ruokalistalla oli tälle päivälle salaatti… Että tällaista meininkiä asuntolassa. Mutta jospa se luistelu ja raitis ilma katkaisisi terävimmän kärjen tältä potutukselta!) Ja ehkä mie saan myös vähän oikeaa talvifiilistä tähän tammikuun viimeiseen päivään sieltä luistinradalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti